Mogelijk krijgt Herentals zondag een vrouw als burgemeester. Wordt het Ingrid of Mien, ze kleurden alvast met hun affiches het straatbeeld. Alle partijen hadden alleen maar verstandige vrouwen op hun lijst staan.

Ook hadden alle partijen aandacht voor vrouwen die zich perfect in Herentals hebben geïntegreerd. We maakten een selectie van vrouwen die smeken om je stem.

Mien Van Olmen, Ingrid Ryken, Axana Ceulemans en Liese Bergen staan er voor 1 keer niet bij. Ze kwamen al genoeg aan bod in onze reeksen Bollekeskermis en Primary Elections Herentals.

We geven de foto's en de namen van de kandidaten, aan jullie om de juiste naam bij de juiste vrouwelijke kandidaat te zetten.

Geef hen je stem, dan hebben we nog mooie jaren voor de boeg.

Hier volgen de namen: aan jou om in je verkiezingsfolders te duiken en de naam en partij bij de juiste foto te zetten. Veel plezier!


De namen: Kim Verwimp, Charis Van Looveren, Kathy Verwimp, Abi Ano, Eefje Liedts, Margo Van Houdt, Joke Bleys, Lieve Peeters, Rebecca Gios, Liesbeth Verhaegen, Nathalie Van Sande, Sigrid Slegers, Liesbeth Van Roey, Machteld Van Geenhoven, Ria Van Mechelen, Eline Petrovic, Britt Van Thielen, Lien Mertens, Kim Van Vaerenbergh, Rosio Torres Lam, Renilde Van den Bruel, Adriane Gomez Perez, Monique De Bie, Mony Batista Rodrigues, Mia Snoeys, Charlotte Auwers.